Pstruh Lososovitý – Grilovaný pstruh lososovitý s medovo-hořčičnou glazurou

Losos


Pstruh Lososovitý – Grilovaný pstruh lososovitý s medovo-hořčičnou glazurou

Ingredience:

  • 2 pstruzi lososovití, očištění
  • 3 lžíce medu
  • 2 lžíce dijonské hořčice
  • 1 lžíce sójové omáčky
  • 2 stroužky česneku, jemně nasekané
  • Sůl a pepř podle chuti
  • Plátky citronu na ozdobu

Postup:

  1. Smíchejte med, hořčici, sójovou omáčku a česnek.
  2. Pstruhy osolte a opepřete. Potřete je medovo-hořčičnou směsí.
  3. Grilujte pstruhy na středním žáru přibližně 4-5 minut z každé strany, dokud nejsou propečení.
  4. Podávejte s plátky citronu a čerstvou zeleninou.
Zpět do obchodu