Ingredience:
- 2 filety sumce
- 100 g strouhanky
- 2 lžíce nasekané petrželky
- 1 lžíce nasekaného tymiánu
- 2 stroužky česneku, jemně nasekané
- 2 lžíce citronové šťávy
- 50 ml olivového oleje
- Sůl a pepř podle chuti
Postup:
- Předehřejte troubu na 200 °C.
- Smíchejte strouhanku, petrželku, tymián, česnek, citronovou šťávu a olivový olej. Dochutíme solí a pepřem.
- Filety sumce osolte a opepřete. Potřete je bylinkovou směsí.
- Pečte v troubě přibližně 15-20 minut, dokud není krusta zlatavá a maso propečené.
- Podávejte s pečenými bramborami a zeleninovým salátem.
Tyto recepty by měly vašim zákazníkům nabídnout různé možnosti přípravy ryb a inspirovat je k vytvoření chutných a originálních pokrmů.